Søk i arkivet

Askeladden frir til sportsfiskerne

Askeladdens velprøvde P66 har nok en gang havnet i resirkuleringsmaskinen.


Les hele bladet på nettbrettet eller smarttelefonen

Boot Dusseldorf:  
Nå dukker modellen i en slags «amerikaversjon», en åpen, rask fiskebåt med tak over styrekonsollen.
 
Askeladdens polsk/britiske samarbeidsparter Parker viste den nye versjonen av P66 på gigantmessen Bot i Düsseldorf, men også Askeladden-sjef Henrik Askvik hadde tatt turen til Tyskland og bekreftet at det nå er definitivt klart at den polskproduserte båten hentes hjem, som en ny versjon av suksessen P66.
 
- Vi vil imidlertid gjøre noen endringer på messebåten før den skal selges under Askeladden-navnet, blant annet ønsker vi en en takløsning av glassfiber istedet for seilduk pluss en setekonsoll med pantry istedet for enkeltseter, sier Askvik.

Han anslår at sportsfiskerutgaven av P66 vil koste vel 450 000 kroner med en røslig 150-hester på hekken. Dette er noe kraftigere motorisering enn det de første styrehusutgavene av P66 som regel ble satt opp med, noe som understreker at båten i første rekke skal blir en temmelig kjapp og sjøsterk for modell for dedikere sportsfiskere.
 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen