Søk i arkivet

Større Askeladden med utenbords

Askeladden lanserer i høst en større cruiser med modellnavnet C83, og denne vil få nye Suzuki DF 350 A på hekken. Se video.

Boca Raton, Florida

Suzuki lanserte denne helgen en ny 350-hester, som de omtaler som den ultimate firetakteren. Båtliv prøvekjørte den nye motoren utenfor kysten av Florida på lanseringsdagen. Med på prøveturen var den norske båtbyggeren Henrik Askvik, som står bak de kjente Askeladden-båtene. Han røper at han kommer med en ny Askeladden C83 cruiser i høst. Dette blir en ny storesøster til dagens C 76, og begge modellene vil bli utstyrt med nye Suzuki DF 350 A.

Henrik Askvik

Henrik Askvik

–  Jeg ble imponert over den nye motoren. Særlig over den doble propellen som gir god kraftoverføring til vannet og dermed både hurtig akselerasjon og god styring, sier Askvik til Båtliv. Han mener den nye motoren passer godt på båter fra 26 fot og oppover.

Også den svenske båtbyggeren Nimbus var med under lanseringen av den nye Suzuki-modellen. Nimbus har tradisjonelt holdt seg trofast til innenbordsmotor, men nå vil også denne anerkjente båtbyggeren se på alternativer med utenbordsmotor.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen