Søk i arkivet

Bestilt for få Marex

Brødrene Aalrud har suksess på eksportmarkedet med Marex, men har bestilt for få båter til Norge.

Espen og Thomas Aalrud er svært fornøyde med åpningen av Storbåtmessen 2019. Eneste problemet er at de ikke klarer å levere nok båter.

–Vi har nok ikke vært flinke nok til å forhandle med produsenten, smiler Thomas Aalrud. Han sitter selv på begge sider av bordet, som forhandler i Norge og som eier av fabrikken i Litauen.

Den norske merkevaren har fått medvind på eksportmarkedet. Produksjonsanlegget omsetter for 200 millioner kroner, og over 90 prosent går til eksport. Høsten var overraskende stille, og Thomas Aalrud var forsiktig med bestillingene ved inngangen til dette året.

–Vi kunne gjerne tatt inn fem til av Marex 310 Sun Cruiser og noen flere av nye 360 CC. Det virker som om effekten av fjorårets gode sommer slår inn for fullt nå. Jeg hørte på radioen at langt færre har bestilt Syden-ferie enn de foregående årene, så det er kanskje en sammenheng her, sier Aalrud.

Les også: Båten ble bedre enn jeg kunne ha håpet på (for abonnenter)

 

 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen