Søk i arkivet

Yamarin lanserer hyttebåt

Finske Yamarin er på offensiven, og lanserer nå hyttebåten Yamarin 46 SC.

Yamarin 46 SC, den praktiske og trygge allroundbåten for hytta, er den minste båtnyheten i Yamarins modellsortiment for sesongen 2019, opplyser Yamarin i en pressemelding.

I fjor høst lanserte Yamarin 63 Bowrider og Daycruiseren 88 DC, som er testet av Båtliv.

Les også: Stor daycruiser fra Yamarin (for abonnenter)

–Den drøyt fire og en halv meter lange Yamarin 46 SC er trygg og lett å håndtere, og derfor egner den seg også meget godt som ombordstigningsbåt. Det er lett å ta seg ombord og det stødige rekkverket forbedrer sikkerheten når man stiger ombord og går i land, hevdes det i pressemeldingen.

– Yamarin 46 SC er en velfungerende og fin helhet, som med sine fortreffelige kjøreegenskaper garanterer en trygg ferd under alle mulige værforhold, påstår Anders Kurtén, produktutviklingssjef for Yamarin-båtene på Inhan Tehtaat.

Yamarin 46 SC har verdenspremiere under båtutstillingen i Gøteborg i Sverige første uka i februar. I Norge selges Yamarin gjennom Yamahas forhandlerapparat.

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen