Søk i arkivet

Presidentbesøk på Sjøen for alle

President Isami Hyuga i Tohatsu sier at Norge er det største markedet i Europa for utenbordsprodusenten.

President Isami Hyuga i Tohatsu

President Isami Hyuga i Tohatsu

Tohatsu er verdens nest største utenbordsmotorprodusent, etter Honda, og sjefen sjøl er på besøk på Sjøen for alle. Båtliv treffer ham på messen 90 minutter før han skal fly videre, og får en rask motorprat.

–Vi lager 160.000 utenbordsmotorer i året, og Norge er det største markedet for oss i Europa, og det er særlig de mindre modellene vi selger mye av her, sier han. Det er Loxkel som importerer Tohatsu til Norge. På Sjøen for alle har Hyuga møte med representant for eierfamilien i Kellox og Loxkel, Anne Margrethe Hox.

I Norge selger de ikke totaktere lenger, men i Asia, Sør-Amerika og Afrika selges det fortsatt mange slike motorer, opplyser Hyuga, som også kan fortelle at Tohatsu bygger de små modellene for de mest kjente amerikanske motorprodusentene.

 

 

 

 

 

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen