Søk i arkivet

Ny bobåt fra Marex

For tiden utvikler Marex en helt  ny 35-foter hos Seaway i Slovenia, en familiebåt med akterkabin.

bilde: Thomas og Espen Aalrud viser frem modell av den nye 35-foteren

For tiden utvikler Marex en helt  ny 35-foter hos Seaway i Slovenia. Marex-sjef Espen Aalrud skal skape renessanse for akterkabinbåten. De håper å ha den klar til utstilling på Sjøen for alle i vinter.

–    Dette blir en familiebåt med bokomfort. Kall det gjerne et flytende landsted, uten at dette skal gå på bekostning av sjøegenskapene, sier Espen Aalrud, som er ivrig involvert
produktutviklingen i bedriften han er arbeidende styreformann for, og som innrømmer at han tenker båt nesten hele tiden. Den nye 35-foteren har han egnet sammen med Espen Thorup før Seaway kom inn i bildet for å ferdiggjøre design og frese ut båten.

–    Vi hadde egentlig tenkt å lage en 32-foter, men det ble for trangt. Folk vil ha plass og komfort. Det må være badeplattform, og kalesje som kan smekkes på plass uten knapper, sier han. Den nye 35-foteren får et karakteristisk design med høy baug, skansekledning og akterkabin.

Interessert i båt? Besøk landets største utstilling på nett her.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen