World Cup i F1 for italiensk team

Marit Strømøy er nå klar til å starte sesongen i Formel 1 for det italienske teamet Rainbow Team. Første løp er allerede til helgen og blir sendt på TV i over 120 land.

Publisert

Teamet ledes av tidligere verdensmester i F1 Fabrizio Bocca som i år gir fra seg rattet til Marit etter over 20 år som F1 fører.

- Everything must come to an end and I am excited to have finally made this decision and at the same time give Marit the opportunity she deserves,” sa Bocca i et intervju med en Italiensk avis denne uken.

 

For Marit er dette en drøm på vei til å gå i oppfyllelse.

– Jeg drømte i 20 år om å få starte i et F1 løp, men etter én start var det en hel sesong som ble målet, forteller hun. Det er ikke helt klart hva som vil skje resten av sesongen. Det første løpet går av stabelen førstkommende helg i Doha i Qatar. Deretter er det løp rundt om i Europa, Kina og Midtøsten.

– Jeg håper å få til en hel sesong for Rainbow-teamet. Det er først å fremst et økonomisk spørsmål, sier Marit Strømøy.

 

Første løp går fredag og lørdag i Doha. Dette er runde av i alt ni som inngår i World Cup i F1. Marit er den eneste kvinnelige deltager på over 20 år i World Cup sirkuset. F1 løpene går på TV i over 120 land og Marit Strømøy er en spennende nykomling som blir fulgt nøye av mediene.

 

- Først og fremst skal jeg konsentrere meg om det første løpet. Neste utfordring blir å få inn nok sponsorer for å klare resten av sesongen. Dette blir spennende, forteller Marit Strømøy på vei til Qatar.

Powered by Labrador CMS