Windy med ny stormvind

Windys nye 44-foter Chinook premeierevises i Düsseldorf. Ved siden av står to av båtnorges største smil, Trygve Hegnar og Knut Heiberg-Andersen.

Publisert

Windy har verdenspremiere på sin nye stormvind i Düsseldorf. Og båten blir lagt merke til. Totalt fri for regnskog både inne og ute, og med en unik layout for størrelsen. Messens største smil hadde likevel Trygve Hegnar som eier Windy boats. Han mente dette var båten som skulle ta Windy inn i fremtiden, og som forente bruksvennlighet, design og ikke minst miljø.

-Dette er båten vi skal vinne Europa med, sier direktør Knut Heiberg Andersen. Det er ikke mange 44-fotere som kan tilby tre sovekabiner med god plass. Det har Windy nå klart, uten og måtte lage en ”trang” båt av den grunn. Mest imponert ble vi av det som kan kalles en ”akterkabin”, men som likevel ikke er det fordi den tar ikke opp plass i høyden. Løsningen med et stort soverom foran og et like stort soverom bak, sammen med et noe mindre ”barnerom”, også det bak, gjør dette til en attraktiv båt for den moderne båtfamilien. Slik plassen er disponert kan den godt bli et alternativ til hytte om du har 6,5 millioner kroner å svi av da vel og merke. 

  

Lengde: 13,54 m

Bredde: 3,98 m

Høyde: 4.45 m

Vekt: 10 – 10,5 tons

Drivstofftank: 1100 litres

Fart: 36 - 38 knots

Vanntank: 305 litres

Soveplasser: 6 pers.

Motor: 2 x D6 or IPS 600

Powered by Labrador CMS