Windy er ”back to the future”

Zonda heter vårens Windynyhet. Her spiller man på mange strenger, og assosiasjoner både til klassiske sportsbåter og råe sportsbiler blir tatt godt i mot av Windyfolkene.

Publisert

 Lanseringen av Windy 31 Zonda er planlagt til våren 2011.

-Jeg tror det er en av de vakreste båtene Hans Jørgen Johnsen noensinne har laget for oss, sier Windys administrerende direktør Knut Heiberg-Andersen.

Han sier han heller ikke blir lei seg om de som ser på denne båten kommer til å tenke på den italienske sportsbilen Pagani Zonda. En av de råeste sportsbilene verden har sett. Vi i Båtliv lar tankene like mye gå tilkake til gamle amerikanske muskelbiler og de litt kantete slanke miami-vice båtene fra tidlig åttitall, ispedd en liten dæsj med Windy Junior faktisk.


-Som alle våre båter er også denne oppkalt etter en vind - den varme, fønvinden Zonda som blåser ned fra Andesfjellene i Argentina, sier Heiberg-Andersen i Windy.

Det er kanskje derfor denne båten er sjeldent stor og åpen. Cockpitens sitteplasser er skjermet av en kalesje som kan stues helt bort og som skal bli veldig enkel å sette opp. Under dekket foran er det gitt plass til overnatting for to med et generøst baderom i følge Windys konstruktører.

Skroget har hele 24 graders v-bunn og får singel eller dobbel installasjon med maks 440 hk på hekken.

Powered by Labrador CMS