Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Vokser ved oppkjøp

Steeler Yachts i nederlandske Steenwijk har tatt over naboverftet,

Publisert

Ved oppkjøp av naboverftet har Steeler sikret seg økt produksjonskapasitet, flere fortøyninger og mer utstillingsplass. Oppkjøpet er et resultat av økt etterspørsel etter Steeler motor yachts. At naboverftet ble tilgjengelig representerte en uovertruffen mulighet til ekspansjon med minimale logistikk utfordringer. 

En ekstra fordel er også at Steeler nå kan tilby båteierne bedre opplagsmuligheter, både på vannet og innendørs. Steenwijk grenser til Giethoorn og verftet ligger midt i leden mellom IJsselmeer og Friesland.

Steeler Yachts spesialiserer seg i åpen cockpit modeller med ekslusiv design og spesialtilpassete interiørløsninger. Siste generasjons båter fra 2010 er regnet både nasjonalt og internasjonalt som det beste av hva det er muiig å produsere i stål.

Med ti båter for tiden under bygging kan verftet se den nære fremtid lyst i møte.  Verftet sto for en mindre revolusjon i 2013 da det introduserte  Panorama FlatFloor, en motor yacht på ett plan med god plass, komfort og spektakulær design. Den første Panorama er nå i produksjon og interessen for det nye konseptet har vært overveldende.

.

Denne investmeringen gir rom for kontinuerlig innovasjon under slagordet "Yachts with Ambition".