Ville delta gjennom et hull i gjerdet

Maritim Båtutstyr i Tønsberg fikk ikke være med på båtmessa som ble holdt i helgen. Det løste de med å gi bort gratis pølser gjennom et hull i gjerdet. Det likte arrangøren dårlig og blokkerte med en bobil.

Publisert

Tønsberg Båtmesse ble avholdt 7. til 8. mai, og arrangøren er den lokale båtbransjen. Til sammen ble det stilt ut om lag 150 båter, i tillegg til båtustyr. En av dem som ønsket å være med på messa var Maritim Båtutstyr, som nylig har etablert seg i Tønsberg-området.

Serverte gratis pølser

Maritim Båtutstyr fikk ikke plass, men løste dette med å leie plass hos AC Nor som holder til med adresse i parallellgata. Deretter ble det laget et hull i gjerdet mot båtmessa, ved å fjerne en port mot gjestehavna. Maritim Båtutstyr fristet med gratis pølser, men ble raskt bedt om å avslutte serveringen. Deretter ble hullet i gjerdet blokkert med en bobil. Til Tønsbergs Blad sier daglig leder Roald Berg i Maritim Båtutstyr at han kunne lagd et annet hull, men ikke ønsket å lage bråk. Han mener handlingene fra arrangøren, inkludert at Maritim Båtutstyr ikke fikk være med, er et tiltak for å stoppe konkurranse.

Etterspill

Dette avviser arrangør Jon-Willy Klausen, som til Tønsbergs blad sier at han sender kunder til Maritim Båtutstyr hver dag.

– Jeg ser at vi må gjøre det annerledes neste år, sier han til avisen. Berg forteller at han søkte om messtestand for føste gang i desember, og gjorde en siste henvendelse to uker før messa, uten å få plass. Den siste henvendelsen skal han ikke ha fått svar på. Nå sender han protest til Tønsberg kommune som leier ut gjestehavna, i tillegg til at han vurderer rettslige tiltak.

Powered by Labrador CMS