Vill, vakker & uberegnelig

«Den lunefulle damen i havgapet» kalles hun gjerne på folkemunne. Farvannet rundt Norges nest største øy byr på spennende natur, idylliske gjestehavner og morsomme aktiviteter for liten og stor.

Publisert

– Look at this, sier den russiske turisten på gebrokkent engelsk og holder opp et beist av en torsk. Sammen med sin kamerat er han i gang med å sløye et tosifret antall svære torsker.

Som mange andre har de to oppdaget de store fiskeforekomstene utenfor den trygge gjestehavnen på feriesenteret Hamn. De har en god jobb foran seg hvis all fisken som ligger foran dem, skal sløyes i kveld!

Har du ikke egen båt, kan du leie en av stedets 22-fots Kvernø 660 og fiske akkurat der du selv har lyst. Skjærgården utenfor består av et hundretalls holmer og skjær, flere av dem med kritthvite sandstrender og karibiske farger på sjøen. Hamn i Senja er et feriesenter med kombinert gjestehavn, overnattingssted, restaurant og et stort tilbud av maritime aktiviteter på yttersiden av Senja i Troms. Hit kommer seilere, motorbåtfolk, padlelystne, fiskelystne og andre som bare vil slappe av i ville og vakre omgivelser.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS