Viksund relanserer 320 som ny St Cruz

Viksund gjør seg nå klar til å relansere Viksund 320 under navnet 335 St Cruz. Båten vil bli vist på Strusshamnfestivalen i slutten av juni.

Publisert

Båten vil lanseres helgen 17-19 juni i forbindelse med arrangementet Strusshamnsfestivalen 2011 – en kombinert båtmesse og festival.

Den nye båten er allerede døpt Viksund 335 St Cruz , og er en båt som vil gå rett inn Viksunds St Cruz serie av båter mellom 32-40 fot. Båten er utviklet fra grunn av, men på et eksisterende skrog (Viksund 320), og prosjektet har tatt om lag åtte måneder, heter det i en pressemelding fra verftet.

Viksund 335 St Cruz får to store kabiner med totalt seks faste køyplasser. En rommelig senterstilt dobbelkøy i rederlugar, og en langsgående og en tversgående dobbelkøy i minikabin. Begge kabiner er adskilt med dør. Løsningen med et eget dusjrom videreføres fra 320-modellen. I salongen får båten den klassiske U-sofa løsningen.

Viksund 335 St Cruz vil få klare utvendige likhetstrekk med sine storesøsken Viksund 340 St Cruz, men kanskje mest vil den ligne på nye 390 som vil få en lavere utseende flybridge og et større akterdekk enn sine storesøstre. Lengden blir på hele 2,10 meter. Ved å flytte port til badeplattform over på babord side har man på denne måten også gjort plass for en stor L-sofa på dekk. Med fast trapp opp til flybridge, og brede gode trapper opp på skandekk fra akterdekk, blir dette en trygg og enkel båt og ferdes i både for eldre mennesker, så vel som for de aller minste, mener verftet.

Med en prislapp på om lag to millioner, blir ikke dette den billigste båten i sin klasse. Verftet mener dette kan forsvares på grunn av deres store standardpakke som følger båten.

Powered by Labrador CMS