Et variert båtliv

Båtlivet er så variert, og vi har så mye vi ønsker å dele med deg. Her er knippe av Båtlivs mest sette filmer.

Publisert Sist oppdatert

De siste årene har Båtliv publisert mer enn 200 filmer, og med de nye nettsidene som du nå er innom kan vi etter hvert love større videosatsning med fokus på båtglede. Filmene er så langt publisert på Youtube og på Båtlivs Facebookside. Snart kommer vi med egne videosider.

Vi har gravd litt i arkivet og funnet de mest populære filmene:

Vestpåbud som provoserer

Det nye regelverket som påbyr bruk av redningsvest provoserte mange. Denne videoen lagde vi for å vise kort hvilke situasjoner som krever godkjent flytevest.

LES OGSÅ:

 

Øyedreperen

Skipsfører Kai Jensen i Redningsselskapet viser hvorfor du bør henge fenderen riktig vei. Les mer.

 

Fyller tanken på land

I 2011 testet vi Sealegs, en RIB som også går på land. Hva er vel mer naturlig da enn å spare noen kroner og fylle på land? Videoen er også sett av snart hundre tusen på Youtube.

LES OGSÅ:

 

80 fot i 54 knop

Otam 80 som veier 68 tonn klarte 54 knop under vår testtur. Da er det greit å ha en dieseltank som rommer 12.000 liter. Les mer!

 LES OGSÅ: Hårresisende galskap

 

Mestermøte i Pioner-joller

 Norges tre beste båtførere konkurrerer i hver sine klasser. Vi utfordret Christian Zaborowski, Marit Strømøy og Pål Virik Nilsen i hver sin Pioner 14 Active.

LES OGSÅ: Mestermøte i Pioner-joller

 

Folkebåt i 2009

 En av de store nyhetene på Sjøen for Alle i 2009 var Bavaria 28 Sport. Vi benyttet anledningen til å ta den første turen til messa, med videokamera. Les mer fra turen.

 LES OGSÅ:

 

Stor og rask gullfisk

 Denne er heller ikke av nyere dato, og ble publisert høsten 2012. Goldfish 50 Ocean er en stor daycruiser som er god for 60 knop. Det hører med at båten er ytterligere motorisert i ettertid og nærmer seg 100 knop som toppfart.  Les mer fra testen.

LES OGSÅ:

 

Sett av 1,2 millioner

Denne har vi ikke laget selv, men er en fin avslutning når vi er inne på et variert båtliv. Filmsnuttene er sett av 1,2 millioner på Båtlivs Facebookside.

Powered by Labrador CMS