Vi satser tungt i Düsseldorf

Hele staben i Norsk Maritimt Forlag reiser til Düsseldorf for å gi både lesere og kunder en best mulig oppfølging fra verdens største innendørs båt- og utstyrsmesse.

Publisert

Fra fredag morgen vil vi levere reportasjer og videoer fra messen BOOT i Düsseldorf. Vi vil holde det gående gjennom hele helgen og et stykke ut i neste uke med rapporter fra de 17 utstillingshallene.

Messen i år legger vekt på bredden i det å bruke sjøen til rekreasjon. Vannsport, Charter,  natur og havneopplevelser har derfor fått større plass under årets messe. Halvparten av hallene er likevel viet båter fra ti til 100 fot. Et av høydepunktene er selvfølgelig hvilke giganter som dukker opp i hall nummer seks, Superyacht-hallen. Det blir også i år flere norske utstillere i den tyske messebyen. Kanskje ikke så rart når tre norske produsenter er nominert til Europas gjeveste motorbåtpriser, ”European Powerboat of the Year”. Her sitter Båtliv med i juryen som eneste Skandinaviske representant.

¬Vi gleder oss til å se årets båtnyheter og rapportere om nyhetene vår våre lesere, sier daglig leder i Norsk Maritimt Forlag Ole Henrik Nissen-Lie. I fjor fulgte over 100.000 lesere (unike brukere) Båtlivs nyhetsdekning fra Boot.

Båtliv reiser til Boot sammen med kolleger fra Seilas og SEILmagasinet. Redaksjonene vil bringe et bredt utvalg av nyheter om båter og utstyr fra alle hallene.  

–Mange av de sakene vi legger ut på Båtlivs nettsider, kommer også til å bli publisert på VG-nett. Vi satser denne gang på flere videoinnslag, i tillegg til vanlige reportasjer og bildegallerier fra messen, forteller ansvarlig redaktør Nissen-Lie.

Powered by Labrador CMS