Sommerjobb utenom det vanlige

Har du lyst til å styre en sjørøverskute og få betalt for det? Da er kanskje dette sommerjobben for deg.

Publisert

Dyreparken i Kristiansand lyser nemlig ut ledige stilinger som skippere til sjørøverskutene «SRS Den Sorte Dame» og «SRS Grevinnen» for sesongen 2007.

Dyreparken søker skippere til sine to sjørøverskuter som trafikkerer og utkjemper sjøslag på Grashavet.

– Jobben er trivelig og du får mye kontakt med våre gjester - ikke minst barn syntes skutene er spennende, står det i stillingsannonnsen.

Midtpunkt

En viktig oppgave er å være et naturlig midtpunkt ombord. Det er absolutt ingen ulempe at du kan synge litt og skøye på ekte sjørøvervis. For å søke, kreves det at du har minimum fritidsskipper sertifikat. I tillegg må du delta på, og bestå ekstra kurs som kreves av sjøfartsdirektoratet.

Formelle krav

For å arbeide som skipper på en sjørøverskute må du ha fritidsbåtsertifikat (D5L) eller høyere, helseerklæring, VHF-sertifikat, og kunne tenke deg å delta på dyreparkens egne pålagte kurs. Utgifter til dyreparkens kurs dekkes av Dyreparken. Dispensasjon fra Sjøfartsdirektoratet kan mulignes godtas som en erstatning for frtidsbåtsertifikat eller høyere.

Hvis du har formalitetene i orden og synes dette høres spennende ut kan du kontakte driftssjef Kurt Snemyr jr. på telefon 38 04 97 29 eller  97 05 97 29 for å få vite mer om de utlyste stillingene. Søknadsfristen er 10. april 2007.

Hele stillingutlysningen kan du finne på www.dyreparken.com

Skip O´hoi!

Foto: Begge bildene er lånt fra Dyreparken i Kristiansand.

Powered by Labrador CMS