Kjendisene ”herjer” på kysten

Idol-Ali hadde knapt eid cabincruiseren til 2,2 milioner en dag, før han i går kveld rente på flere båter inne i havnebassenget i Kristiansand. Selv sier Alejandro Fuentes at det var noe galt med motoren.

Publisert

Det ble en dramatisk uke på sjøen. Både den båtvante Tommy Steine landsatte sin lånte daycruiser, og søndag ettermiddag var det kjendiskollega Alejandro Fuentes som raserte en hel båthavn i Kristiansand.

Idol-stjernen skal ikke selv være skadd, men to personer ble kjørt til sykehus etter å ha havnet i vannet etter smellen. Ifølge politiet var det 14 personer ombord i cabincruiseren. Det er ikke mistanke om promille eller rus i forbindelse med ulykken sier politiet. Båten skal undersøkes av teknikere i dag. I følge Fuentes hadde motorene økt i turtall uten grunn. 

-Plutselig hørte vi mye lyd og da vi så ut mot der båtene legger til, så vi en stor cabincruiser som først traff en båt i full fart. Etterpå kjørte de videre i retning «Bølgen og Moi» på brygga. Der traff den en annen litt mindre båt og krenget til høyre, forteller Karl Magnus Skretting til VG Nett.

Han satt på en pizzarestaurant ved vannet og var vitne til den dramatiske hendelsen.

Til TV2 Nettavisen forklarte politiet at Idol Ali bare hadde eid båten til 2,2 millioner i noen timer før den fatale ulykken skjedde.

-Han ble avhørt sent i går kveld. Båtføreren sier at han kjøpte båten den samme dagen, og at han hadde overtatt den ca. midt på dagen og at han hadde vært på sjøen utover hele dagen, forteller politioverbetjent Geir Ola Hansen ved Kristiansand politistasjon

Powered by Labrador CMS