Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Vannpose gjør motorservicen enklere

De aller fleste som har utenbordsmotor kjenner til problemet med tilkobling av ferskvannskjøling når motoren skal startes på land for service, klargjøring for ny sesong - eller vinterkonservering.

Publisert

HOVEDBILDE:Outboard Flush Bag. Foto: Marine og Fritid AS.

Nyheten Outboard Flush Bag sørger for at motoren har skikkelig tilgang på ferskvannskjøling, og du slipper å benytte kvasiløsninger som tønner, bøtter eller spyleklokker.

Bruk av rent ferskvann er ofte det beste og enkleste for å fjerne saltavleiringer inne i motorens kjølevannssystem. Ved å benytte denne «flushbagen"  vil du på en enkel måte rengjøre motoren for salt, og samtidig få sjekket at motorens vannpumpe fungerer som den skal.

Outboard Flush Bag er konstruert slik at den tilfører nok ferskvann til kjøling, og sikrer deg derfor mot overoppheting og fare for motorhavari.

Bagen kan også benyttes til frostsikring av motoren ved å tilsette anbefalt frostveske for aluminiumsmotorer, samt tilsetning av andre korrosjonshindrende blandinger.

Bagen monterer du raskt og enkelt på motoren, kobler til vannslangen, åpner for vannet, fyller opp og du er klar til å starte motoren. Vannet skal renne med overløp.

Outboard Flush Bag finnes i tre størrelser og passer til alle utenbordsmotorer, og leveres av Marine og Fritid AS i Ålesund.