Vamp til Risør Trebåtfestival
Vamp til Risør Trebåtfestival

Vamp til Risør Trebåtfestival

I tillegg til mange fantastiske båter blir Vamp en av de musikalske høydepunktene under årets festival.

Publisert

– Vamp er et landets mest populært band med bred appell, og det passer perfekt inn i vår festival, sier Jon Gløersen i Risør Trebåtfestival. Sist Vamp var trekkplasteret på festivalen var tilbake i 2002, og da trakk de fullt hus. Det regner vi med at de vil gjøre også i år, sier Gløersen i en kommentar.

Men for de musikkinteresserte kan festivalen i år friste med mer enn lørdagens tradisjonelle middnattskonsert. For i årets program vil det også bli konsert på fredagskvelden. Ifølge Gløersen kan man da se frem til nok en kjent og kjær artist. Dette navnet vil bli offentliggjort i løpet av de neste par ukene.

Risør Trebåtfestival som regnes som det fremste kystkulturarrangementet i Norge, og går av stabelen i den hvite by ved Skagerrak i perioden 4. august til 7. august.

Haugesundsgruppen Vamp startet tidlig på 90-tallet og fikk en pangstart allerede med debutalbumet «Godmorgen Søster» (1993), godt hjulpet av eviggrønne, kjempeslageren «Tir Na Noir». Under sommerens turne har de også fått med seg Eivør Palsdottir fra Færøyene, noe som har tilført bandet en ny dimensjon om vi skal stole på tilbakemeldingene så langt. Eivør Palsdottir har i en årrekke vært en av Færøyenes største musikalske eksportartikler, og i sommer er det altså Risør som får gleden av å høre henne som gjesteartist hos Vamp.

Powered by Labrador CMS