Utvider tilbudet til båtfolket på TanumStrand
Utvider tilbudet til båtfolket på TanumStrand

Utvider tilbudet til båtfolket på TanumStrand

Brødrene Adolfsen fra Andenes i Nordland sitter nå på Vest-Sveriges største turistanlegg. Nå skal de lokke flere båtturister til anlegget som har fått større gjestehavn, ny marina og eget dykkesenter. Fra før har de også drivstoff fra egen brygge.

Publisert

TanumStrand eies av brødrene Roger og Kristian Adolfsen fra Andenes i Nordland, som også eier blant annet Norlandia-kjeden. Hotellet åpnet i helgen 88 nye rom, ny gjestehavn, ny marina, dykkesenter og nyoppussede hytter. Det gjør hotellet og konferansesenteret til et av Skandinavias største. -Vi mener det var solid grunnlag for å utvide hotellet. Vi hadde mulighet til å huse svært store kongresser og konferanser, og har nå valgt å matche dette med overnattingskapasitet. I tillegg har vi veldig stor etterspørsel fra privatmarkedet på sommeren, sier Roger Adolfsen.Nordmennene har investert rundt 300 millioner kroner i hotellanlegget siden de kjøpte stedet for 15 år siden. Fredag ble båndet til den siste investeringen klippet over av Roger Adolfsen og Tanums kommunalråd Clas-Åke Sörkvist. -Vi har planer om å ekspandere enda mer på TanumStrand. Vi har store tomteområder i Grebbestad, og ønsker å bygge ut området mellom hotellet og byen. Hotellet ligger svært strategisk til, midt i mellom Oslo og Gøteborg, sier Adolfsen.TanumStrand ligger i underkant av to timer med bil unna Oslo, og under en halv time fra Svinesund. Adolfsen forteller at hotellet var deres første svenske investering, men at flere har fulgt etter. Blant annet eier brødrene anlegget Stöten i Sälen, som inkluderer alt fra skianlegg til hytter og hotell. 


-Vi var mye i Sverige om somrene som barn, ettersom besteforeldrene våre bodde der. Derfor har vi en tett tilknytning til nabolandet vårt. Det er en drøm for oss å få drive et sted som TanumStrand i skjærgården, sier Adolfsen.

Powered by Labrador CMS