Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Utstillingskonvoi på Vestlandet

Ledende båtleverandører arrangerer konvoi og flytende båtmesse fra 6. til 9. mars

Publisert

HOVEDBILDE: Utstillingen starter i Lerivik på Stord torsdag 6.mars. Foto: Linn Krogh Hansen.

I hverdagen er de alle konkurrenter. Nå går de sammen om å arrangere en mobil, flytende båtmesse som skal forflytte seg rundt omkring på Vestlandet

14 kjente merker innen alt fra store cabincruiser, mellomstore og mindre fritidsbåter til seilbåter og vannscootere ønsker å vise seg og sine produkter frem. Det gjør de i form av en seilende kortesje på mellom 20 og 30 båter som vil ankre opp på større steder langs kysten. I første rekke blir det Leirvik på Stord 6. mars, Bekkjarvik i Austevoll 7. mars og langs Vågen i Bergen 8. og 9. mars.

Hensikten er at båtinteressete mennesker skal kunne se og oppleve båtene på sjøen der de bor - i stedet for å måtte dra til en mengde utsalgssteder eller båtmesser på land.
Samtlige leverandører stiller med sine 2014 nyheter og det legges opp til en bred visning og prøvekjøring for alle interesserte.

Initiativtaker til arrangementet er båtbransjens eget organ NORBOAT avd vest. Forhandlerne som er medlem av NORBOAT er alle blant bransjens mest seriøse – og en garanti for trygg handel og god oppfølging.

– Vi regner med god oppslutning om arrangementet og håper at det kan bli en inspirasjon til å starte båtsesongen tidlig – gjerne bak roret på en ny båt, sier arrangementleder Jonathan Dyrstad,