Ukjent og etterspurt

Bavarias nye 30-foter er knapt nok kjent. Den første er akkurat pakket ut av plasten hos Lunde Båt. Likevel er det allerede solgt fem båter. Bedøm hvorfor i vår bildespesial av Bavaria 30 Sport.

Publisert

Denne båten har mye, og vises her for første gang for offentligheten. Båtliv har tatt en titt på den og deler her bildene med våre lesere. Ute sitter man godt rundt et bord, det er en stor solseng i akter, innvendig er det god plass og stueplassen ser ut til å være god.

– Dette er en veldig spennende båt, og vi har allerede solgt fem båter nå i høst, uten at markedsføringen av modellen har startet, sier daglig leder Lars-Erik Solvang hos Lunde Båt Motor AS.

Båtmodellen Lunde Båt har tatt inn er med Volvo Penta D6-310 (303 hk) med duoprop. Standard utstyrsliste er lang, og det kan blant annet nevnes baugpropell, ankervinsj og landstrømanlegg. Prisen for 30-foteren er 1.161.000 kroner

Den store forskjellen fra 29-foteren er at denne har en salong som har større ståhøyde og er romsligere. I tillegg har den solseng.

– Kunder som har hatt båt med separat solseng vil av erfaring aldri bytte bort dette igjen, sier Solvang.

Powered by Labrador CMS