Tredjeplass for nordmann i Dubai

Nordmannen Pål Virik Nilsen leverte i Dubai. En meget respektabel tredjeplass ble det i hans Victory-debut.

Publisert

Brede smil i hele Victory-leiren etter det første Dubai-racet. Glemt var doping-skandale og tap av poeng. Førstelaget tok seieren hjem, med Arif Al Zafeen og Mohammed Al Marri, i cockpit. Og da Dubaierne kunne plusse på med en tredjeplass for andreteamet - bare med erkerivalen Qatar 95 mellom - da var Victory-teamene i toppen slik de hadde håpet. Pål Virik Nilsen var hentet inn for siste VM-runde og stÂlende forn¯yd hadde han grunn til å være med sin innsats. Samarbeidet med makker Giorgio Manuzzi fungerte bra.

- Vi hadde litt problemer med å få full ytelse ut av motoren. Men det skal vi ikke snakke om nå,- det var tross alt ubetydelig, sa Pål etter racet. Så mange var gratulantene at han måtte trekkes med til premiesermonien straks etter målgang. Føret passet også teamet bra; mye vind, men ikke altfor store bølger.

Relekta med Christian Zaborowski og Ugur Isik endte tilslutt på en skuffende åttende plass, etter å ha ligget på femteplass før det ble stopp tre runder fra mål.

-Det var elektriske problemer som oppstod, og vi mistet tre plasseringer på det, sier team manager Adrian Annett.

De to siste norske ClassOne-førerne, Bjørge Jacobsen og Kurt Åge Olsen, i Welmax, avsluttet på en sjetteplass. Siste VM-runde kjøres lørdag her i Dubai.

Powered by Labrador CMS