Tre nye år med Offshore-1 i Oslo

Oslo er tildelt en av rundene i årets Offshoresirkus.  Kontrakten skal signeres etter påske, og da signerer de nye arrangørene for tre år med Offshore Class-1 i Oslofjorden.

Publisert

Er du båtinteressert og liker fart, folkeliv og en dæsj glamour, bør du holde av helgen 11. Og 12. August. Da inntar båtsportens dinosaurer indre Oslofjord. Nye profesjonelle arrangører har i år  tatt ansvaret for arrangementet, og langsiktighet har vært viktig i forarbeidet med den nye kontrakten.

Det bekrefter Torunn Vigmostad Steinhaug i Thue og Selvaag, som har tatt over ansvaret for arrangementet.

-Det er viktig å tenke langsiktig. Det går ikke an å arrangere dette som en happening fra år til år. Vi har nå gått inn med nye og flere sponsorer og skriver derfor under for tre år, sier Steinhaug til Båtliv.

Thue og Selvaag som arrangerer sommerens fartsfest i Oslo har lang erfaring med denne typen begivenheter. Selskapet har erfaring fra markedsavdelingen til OL på Lillehammer, og har spesialisert seg på store evenemanger.

For å møte kritikken fra kritikerne sier Steinhaug at datoen er valgt med omhu for å ta mest mulig hensyn til dyre- og fuglelivet i fjorden. Tidligere uenigheter om bruken av politiet til vakthold mener også Steinhaug nå er historie.

IOTA (International Offshore Team Assosiation) og WPPA (World Proffesional Powerboating Assosiation) mann i Norge, Per Carsten Michelsen, bekrefter at Oslo nå igjen er med som vert og arrangør.

Sist Oslo var med var i 2004, men i etterkant ble det økonomisk havari for arrangørene, og rettighetshaverne til Offshore-1 sirkuset tok derfor Oslo av arrangørkartet.

I følge Steinhaug har mange savnet arrangementet, og hun er ikke i tvil om at de skal klare å lage en folkefest ut av de to dagene runden pågår.

  

 

Powered by Labrador CMS