Trailbare båter løser båtplasskøene

I følge Anders Svedberg på Västsvenska Turistrådet trengs 27 km nye brygger for å fjerne båtplasskøene. Og det er bare på vestkysten.

Publisert

Dette er en av grunnene til at interessen i vårt naboland for trailbare båter er i sterk oppsving. Det gjelder både for seil- og motorbåter.

Båter som løftes på henger mellom hver gang den brukes krever heller ikke det samme vedlikeholdet under vannlinjen. Fleksiblititeten til å benytte båten også andre setder enn der man sogner til er også et element som får folk til å velge båt på henger. Å ta båten til vestlandet, til fjellvann eller så langt som til Middelhavet er en forlokkende mulighet for mange.

Dette forutsetter imidlertid at det bygges t ramper for sjøsetting av båtene og at det er muligheter for å kunne parkere i nærheten.

Bengt Wallin, messesjefen for Båtmässan i Göteborg, sier ti havmen.se at det er flere båter på årtes messe som er trailbare. Det forutsetter imidlertid at man har en bil til å trekke med. Kanskje er det derfor Volkswagen er med som partner i Båtmässan.

Powered by Labrador CMS