Årets båt 2017

To norske kåret til årets båt!

Marex og Sting gikk helt til topps i European Powerboat of the Year 2017.

Publisert Sist oppdatert

I klassen opp til 25 fot vant Sting 610 BR. Båten er designet av Espen Thorup, som også har designet vinnere i European Powerboat of the Year tidligere. Det er ikke uvanlig at båter lanseres med flere versjoner av samme skrog. Sting 610 lages i tillegg som daycruiser og som konsollbåt, men det var bowrideren som gikk helt til topps.

Juryens begrunnelse for Sting 610 BR er at dette er en båt som gir uvanlig gir mye båt for pengene, samtidig som den har gode kjøreegenskaper og ikke minst praktiske løsninger som vi ikke finner maken til i denne prisklassen. Det er også lagt vekt på at prisnivået gjør båten til et godt kjøp, samtidig som den er trygg å kjøre.

Også i denne klassen var det nordisk dominans blant de nominerte, med båter fra Finland, Sverige og Norge. Og også i denne klassen ble det norsk seier, med Marex 310 Sun Cruiser. Båten imponerer med fantastisk plass og smart kalesjeløsning. I tillegg får den gode kritikker når det gjelder kjøreegenskaper og praktiske detaljer. Dette er også en båt som gir en følelse av at man er i en båt som er langt større enn 31 fot, og med et spisebord som gir plass til to familier er dette en båt med mange muligheter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS