Tips til vårpussen

Skal du i gang med vårpussen? Du finner pusseguider og tips fra folk på slippen her.

Publisert

I artikkelarkivet til Båtliv finner du 18 artikler om båtpuss. Våre journalister har vært på opplagsplasser og hentet tips og råd. Vi har snakket med eksperter på såpe og rengjøring. I vårt artikkelarkiv kan du få råd til hvordan du rengjør teakdekket selv. Båtliv-abonnenter kan laste ned artiklene om vårpuss gratis, mens ikke-abonnenter må betale 50 kroner pr. artikkel.

 

Du finner 18 artikler om vårpuss her

 

Bunnstofftest

Båtliv 3 er nå i salg. Dette er en fyldig utgave på hele 172sider med blant annet tester av nye Viknes, daycruisere, praktiske råd og tips om vårpuss, montering av stereo og gode plotterkjøp. Her finner du også ferske tips til vårpussen, og dessuten en av de grundigste bunnstofftestene som er gjort her i landet. Sjekk priser, dekkevne og ikke minst hvor godt bunnstoffet beskytter båten.

Båtliv 3 kan du kjøpe i digital utgave her

 

Eksperter

Visste du at Båtliv har et panel med eksperter som kan hjelpe deg med å få et godt båtliv, eller svare på spørsmål om båter?  Christian Zaborowski arbeider på Vollen Slipp og er en av Norges fremste racerbåtpiloter. Han kan hjelpe deg med spørsmål og motor og teknikk.  Tom Sollie har restaurert flere båter, og er vår ekspert på båtpuss og vedlikehold.

Du kan få gratis eksperthjelp her

 

Profesjonell hjelp

Vil du ha profesjonell hjelp til vårpussen? I Båtlivs bransjeguide på nett finner du en av landets mest komplette oversikter over verksteder og marinaer, som kan hjelpe deg med båten din.

Søk etter et verksted eller en marina her

 

Bøker

Kanskje vil du gå dypere inn i spørsmålene om vårpuss og vedlikehold? Da kan du velge mellom mer enn 300 bøker om båtliv og båthold i Båtlivs nettbokhandel. Her finner du også en rekke bøker om langtur, havner og farvann foruten kart og havneguider.

 

Finn bøker om vedlikehold her

 

Abonnement

Båtrliv er til for å gi deg gode råd og tips og kunnskap og informasjon til et godt båtliv.  Som abonnent på Båtliv får du tilgang til hele bladets artikkelarkiv med over 1500 nyttige artikler, og kan laste ned artiklene du ønsker gratis til privat bruk.

Du finner et godt tilbud på abonnement på Båtliv her

 

 

Powered by Labrador CMS