Tøff verdenspremiere

HELSINKI (Båtliv): Tøffingen Nord Star 34 Patrol fikk sin verdenspremiere på Vene 13 Båt i Finland. Bli med om bord!

Publisert

>> Se bildespesial!

Dette er en helt ny størrelse for den finske produsenten, som har lagt vekt på at den både skal være mer elegant og sporty i utseende. Styrehuset har tre dører, det vil si en mot hver side og en stor dør ut til akterdekket. Når vi går om bord i båten på messa, får vi et inntrykk av å være i en større båt. Akterdekket er stort, og når vi går inn styrehuset fra akter får vi leideren til akterkabinen på babord side. Dette er en stor akterkabin, og da mener vi stor, med fine enkeltkøyer og panoramautsikt i hekken, akterover.

Salongen har en sittegruppe i respektabel størrelse, og i tillegg er det stor dørkplass inne i styrehuset. Føresetet er gassdempet, og bak setet er det skapplass med egen TV-benk, for å senke opp og ned flatskjermen. Store vinduer slipper inn bra med lys, og de er med persienner for å dempe belysningen bed behov.

Vi tar et par trinn ned mot forlugaren for å komme til byssa, som også har en respektabel størrelse til å være i en båt på 34 fot. Her skal ikke kokken lide noen nød, med både koketopp og stekeovn, og selvfølgelig vask og kjøleskap.

Badet er helt greit, med toalett og dusjmulighet. Forlugaren er vel igjen så utført at man kan glemme at man er i en 34-foter. Vi rusler ut igjen av båten, og må igjen ta en titt for å forsikre oss om at båten faktisk er denne størrelsen. Men tøff båt koster også penger, i hvert fall en Nord Star. Denne har en prislapp i Finland på 324 000 euro, og du får da med 2x Volvo D4-225 EVC/DP.

Powered by Labrador CMS