Tøff bestemor slo og sparket hai som angrep

Paddy Trumbull (60) er en tøff dame. Det fikk en hai erfare da den gikk til angrep på 60-åringen mens hun snorklet i nærheten av Whitsunday-øyene, Queensland i Australia, skriver TV2 nyhetene.

Publisert

Turnbull slo og sparket alt hun kunne da haien gikk til angrep. Det reddet henne også på  mirakuløst vis fra å bli haimat. Hun mistet store mengder blod etter å ha blitt bitt av haien og ifølge legene som behandlet henne på sykehuset, er hun heldig som overlevde angrepet. Hun hadde sammen med mannen sin og flere andre leid en båt for å snorkle. Hun forteller at hun kjente et kraftig rykk og at hun da skjønte med en gang hva det var for noe.

– Jeg snudde meg og så en stor hai. Så tenkte jeg at den ikke skulle få ta meg og jeg begynte å slå den på nesen. Slå, slå, slå, fortalte 60-åringen som virket opplagt til tross for dramatikken i forkant, forteller hun til australsk tv.

Haien klarte å dra henne under vann før hun igjen sparket den i halsregionen. Damen fortalte til lokale journalister at til tross for at den halvannen meter lange haien bet henne til blods, følte hun ingen smerte. Den modige damen ble trukket om bord i båten hvor reisefølget fikk gitt henne førstehjelp før hun ble fløyet til sykehus. Kirurgene som opererte henne anslår at hun mistet rundt 40 prosent av blodvolumet.

Til tross for å ha sloss med en hai, har ikke den spreke bestemoren mistet humoren. – Jeg tror de skal gi meg en terapeut på mandag for å bearbeide det som har skjedd. Også må jeg få meg en ny rumpe. Det er jo positivt.

Whitsunday-øyene er et populært sted blant turister som vil snorkle, men haiangrepet skal være det første på 13 år i dette området.

Powered by Labrador CMS