Sverige foregangsland i båtverden

Da de internasjonale båtorganisasjonene møttes til verdenskongress i Syd-Afrika, ble Sverige utnevnt til forgangsland når det handler om å ta båtlivet på alvor.

Publisert

Sweboats prosjekt ”Upptäck båtlivet”, vakte stor interesse blant medlemslandene i den internasjonale båtfederasjonen ICOMIA (International Counsil of Marine Industry Associations), i følge deres eget blad ”Båtbranschen”. De ble utpekt til forgangsland sammen med USA når det gjelder å markedsføre båtlivet til nye og større målgrupper ved bruk av nye kanaler. I USA heter satsingen ”Welcome to the water”.

Her kan du lese mer om hva svenskene mener med at flere bør oppdage båtlivets gleder. http://www.upptackbatlivet.se/

Tilsvarende satsing i USA: http://www.discoverboating.com/getoffyourdock/

På disse sidene legges det vekt på all type informasjon om Båtlivet. Også forbrukerrelaterte spørsmål bringes til torgs, og det er utstrakt bruk av levende bilder for å illustrere poenget.

Et viktig poeng for medlemslandene i ICOMIA er at man nå tenker nytt når det gjelder samarbeid på tvers av markedsgrenser, og at man i større grad tar hensyn til at Båtlivet ikke bare består av salg av nye båter, men at man er opptatt av å legge alle forhold til rette slik at båtkjøperen føler seg like trygg og velkommen i butikken som på marinaen, eller i uthavnen for den del.

Powered by Labrador CMS