Svenske Forbina utfordrer storprodusentene

Karlstad baserte Forbina, ufordrer nyhetene fra Bavaria og Jeanneau i 42-fotsklassen. Båten skal vises på ”Båter i Sjøen” i Sandvika i begynnelsen av september.

Publisert

Forbina bygges i Karlstad ved Väneren. Nå utfordrer den nyhetene fra både Bavaria og Jeanneau, som begge lanserer sine nye 42-fots Flybridgebåter  nå i høst. Med en prislappp på 3,8 millioner vil den også kunne matche konkurrentene på pris.

Forbina 42 fly bygger på den gamle 40-foteren. Det er laget et nytt akterskip, og innredningen er modernisert. Dette blir en tre kabiner med en trippellugar, en dobbellugar med køyesengsløsning, og en frontlugar med tre senger. Byssa er plassert under dekk, men det finnes en mindre og enklere løsning i salongen. For å gi bedre sengeplass, har man valgt å satse bare på et stort bad med eget dusjrom.

Flybridgen har sitteplasser i kombinasjon med en større solseng. Akterdekket er stort og virker enda større på grunn av den utvidede badeplattformen som går nesten i flukt med akterdekket. Det er et eget lagringsrom til fendere i skilleveggen mellom akterdekk og plattform.

Lengde i fot: 42 fot

Lengde: 1 280 cm

Bredde: 400 cm

Dybtgående: 90 cm

Motor: 436 hk

Drivstof: Diesel

Vekt: 8 600 kg

Sitteplasser: 12

Soveplasser: 7

Maks fart: 33 knop

Powered by Labrador CMS