Svakt besøk, men brukbart salg ved London Boat Show

The Tullet Prebon London Boat Show hadde 6 prosent færre besøkende enn ifjor tross flere show og mildt vintervær i London.

Publisert

Til tross for organiserte besøk av skolebarn og godt kveldsbesøk i barene var besøkstallet 6 prosent ned fra fjoråret og bare marginalt bedre enn i 2010 som er det året med svakest besøkstall siden London Boat Show ble flyttet fra Earls Court til ExCel, London. Selv ikke seileren Brian Thompson som snakket om rekordseilasen med «Banque Populaire» trakk mer enn en håndfull mennesker.

I alt var det 102,841 besøkende til London Boat Show i år, mot 102,655 i 2010, det laveste antall besøkende siden 2002. Før finanskrisen slo inn var årlige besøkstall mellom 130.000 og 150.000 personer.

Nå er besøkstall alene ikke avgjørende for en vellykket utstilling og utstillerne virket fornøyde med salget i løpet av de ti dagene utstillingen varte. Salg under utstillingen er avgjørende for utstillerne videre planlegging og signaler kunne tyde på at det til tross for økonmiske nedgangstider er interesse for å handle båter og båtustyr..

Powered by Labrador CMS