Suzuki lanserer tre nye motorer

De nye motorene er et resultat av Suzuki’s ønske om å være ledende på lansering av miljøvennlige motorer med topp ytelser.

Publisert

OVER: «Lean Burn» DF 300.

Pressemelding;

For to år siden lanserte Suzuki de tre første motorene med «Lean Burn»-styring. Det vil si en optimalisering av luft/bensin-blandingen i motoren med siktemål om å lage motorer med lavere forbruk enn det som hittil hadde vært mulig. Mindre forbruk gir som kjent også lavere utslipp og er derfor mer miljøvennlig.

Dette krever en mer avansert datahjerne i motoren og utvikling av nye materialer som tåler høyere temperaturer enn tidligere.  Mer oksygen og mindre bensin gir nemlig høyere forbrenningstemperatur i motoren og stiller således større krav til materialbruken.

De tre første motorene DF70A/80A/90A som ble lansert høsten 2008 har vist seg å gi fantastisk lavt bensinforbruk, topp ytelser og suveren driftsikkerhet.

I fjor høst lanserte Suzuki som neste modell DF60A med ”Lean Burn” teknologi.

Nå lanserer vi DF40A, DF50A og den store overraskelsen, DF300 i ny utgave. Den har nå også fått ”Lean Burn” teknologien. Den nye DF300 vil nok forbause de fleste når man oppdager hvor lite bensin den bruker! Kan vi klare under 1liter pr. nautisk med en 24-25ft daycruiser? Det blir spennende og se! Vi skal teste!

 

De første motorene vil bli vist på Båter I Sjøen messen, som går av stabelen neste uke. Alle motorene er lagervare i Norge fra denne uken og kan umiddelbart kjøpes «over disk»

 

Suzuki tilbyr syv modeller i fra 40 til 300 hk av «neste generasjon» 4-takt motorer.

Powered by Labrador CMS