Suveren plass til hele familien

Båten min: Viksund 360 St. Cruz «trippellugar».Man skal ha is i magen for å kjøpe det som i realiteten er en prototype. Men når fundamentet er velprøvd og båtkjøperen i tillegg får være med på utviklingen, kan resultatet bli svært så bra.

Publisert

Det mener i alle fall Erling og Lena Bratthammer. Etter mange år som daycruiser- og snekkeeiere valgte de i sommer å kjøpe ny, stor – og dyr båt. Flere modeller ble vurdert, men da Viksund offentliggjorde planer om å bygge en trippellugarutgave av 360 St. Cruz falt brikkene på plass.

– Vi ville ha tre lugarer, og da er ikke utvalget stort under 40 fot. Skorgenes, Flem/Spirit og et par andre merker ble vurdert, men da Viksund sendte ut pressemeldingen i sommer bestemte vi oss fort, særlig fordi disse båtene er lysere enn konkurrentene. Vindusløsningene er et sterkt argument for St. Cruz-serien, mener Erling og Lena Bratthammer.

Men hvorfor tre kabiner? Forklaringen er enkel. Paret har tre barn. Samuel (9) og Anne (10) er nesten jevngamle og vil helst ha litt privatliv – og også yngstejenten Leah (5) skal ha plass. Båten må altså være stor nok til at alle fem kan nyte turen uten å tråkke på hverandre.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS