Suksess før avdukning

Før Nord West 370 ble avduket under båtmessa i Gøteborg var det solgt 10 båter. Se vår bildespesial og vurderer hvorfor.

Publisert

» Se vår bildespesial av Nord West 370!

På Båtmessa i Gøteborg blir Nord West 370 i disse dager vist fram for første gang. Båten på messa er utrustet med to Volvo Penta D4-300 Aquamatic-drev.

I siste Båtliv kan du lese om vår prøvekjøring av Nord West 420, en båt det oser kvalitet av. Dette kvalitetsinntrykket videreføres i Nord West 370 som har gode muligheter til å bli nok en suksessbåt for verftet på Vindön, naboøya til Orust.

37-foteren har stor badeplattform og god tilgjenglighet opp til flybridgen som dekker mye av akterdekket. Opp til flybridgen er det belyst med Led-lys under hvert av trinnene.

Salongen er svært lik 42-foteren, men på modellen som var utstilt i Gøteborg var det ikke stekeovn, men mikrobølgeovn. Førerplassen i 42-foteren er en toseter, mens det i 37-foteren er blitt en brei enseter.

Nord West har klart å utnytte plassen godt nedunder. Der finner vi tre kabiner, to doble og en enkel, i tillegg til et bad med toalett og dusj. Dobbelkøya i hovedkabinen er ganske så høy, men det må til for å utnytte plassen maksimalt. Til gjengjeld er det praktiske trappesatser på begge sidene av dobbelkøya.

Etter hva vi kunne se på vårt korte besøk er det også godt med stueplass og plass til å legge småting i alle kabiner.

Historien om Nord West startet i Norge. I 1989 kjøpte Benny Martinson Nord West fra Norge og utviklet modellene. Han eier i dag 100 prosent. Benny Martinson er aktiv båtbruker selv, og har sterke meninger om hvordan en skikkelig båt skal være.

Båtmessa i Gøteborg varer frem til 10. februar.

Powered by Labrador CMS