Styrehusbåt fra Vaagen

Sammen med Automarine Fosnavåg skal Vaagen Boats utvikle og produsere en 6,6 meter fiskebåt med utenbordsmotor.

Publisert

I en pressemelding skriver Vaagen Boat  at Automarine Fosnavåg har et godt grep om småbåtmarkedet i et stort område.

– Sammen skal vi utvikle og produsere en 6,6 meter fiskebåt med utenbordsmotor. Den vil ha styrhus med full ståhøyde og mulighet for toalett og sittebenker, skriver Vaagen Boats i pressemeldingen.

Båtbygger Jan Knutsen i Vaagen Boats har laget designet sammen med Alvestad Arts. De presenterer den første båten i løpet av våren 2013.

Vil stå sterkere

Automarine vil også utvide sitt utvalg av båter med innkjøpte båter fra andre produsenter. Alle båtene skal være en Vaagen-båt.

– Vi kan tilby en Vaagen 445, Vaagen 570 og snart vår Vaagen 660 fisher. Med dette samarbeidet tror vi at vi sammen med våre underleverandører i Litauen vil stå sterkere i konkurransen med utenlandske produsenter for det norske markedet, skrives det i pressemeldingen.

30 års jubileum

Neste år feirer Vaagen Boats 30 år i bransjen. De vil da relansere sin Vaagen 42 både som flybridgeversjon og som en kombiversjon. Alvestad arts har sammen med båtbygger Jan Knutsen tegnet ny innrednin . Innredningen vil ha samme praktiske løsninger, men er tilført nye spennende elementer i overflater og detaljer. Som standard leveres båten nå med hel og buet frontrute med rammer i syrefast stål.

Powered by Labrador CMS