Stygg-pen RIB

Vi er ikke sikker, men den er ikke vakker, heller ikke stygg. Den er bare sånn. Du kan jo bli med om bord i en av de mest funksjonelle og godt utnyttede 24 foterne vi har vært om bord i.

Publisert

BÅTLIV: RIBEX 2007 Isle of Wight

ZAR 73 er en kryssning mellom en designstudie og båt. Og er det noe vi har oppdaget her på RIB messen RIBEX er det at med RIB tør man å gå lengre når det gjelder form og farge.

Italienske ZAR fra produsenten Formenti, skiller seg så definitivt ut. Her snakker vi ikke bare positivt spring i skroget. Her er det rett og slett oppover bakke før du kommer til det beputede fordekket. Om skroget ser merkelig ut på fra vannlinjen og opp, er den like uvanlig under. Dette er en type trimaran, men hvor de to ytterste kjølene er mindre og er der for å danne en tunnel for vannet som skal rotere bakover.

Inne i kabinen er det gjort plass til en stor dobbelkøye og de har fått klemt inn både do og dusj. Alt ved hjelp av former, runde former. Ute er det kjøleskap, pentry og vask under førersetet. Bak er det en stor u-sofa som kan utvides til en kjempestor solseng. Båten er full av små detaljer og stuerom over alt. Den kommer også med eget landstrømanlegg. Targaen kan felles ned for å gjøre båten trailbar. Helt bak har de fått plass til en meget STOR badeplattform, og alt dette på 7,3 meter!

 

Powered by Labrador CMS