Største nyhet på Boot

Se bilder og fim fra den største båten på verdens største innendørs båtutstilling.

Publisert

Princess er et populært båtmerke i Norge, og på Boot 2012 i Düsseldorf  har den engelske produsenten en ruvende stand i storbåthallen. Her kan publikum se den største nyheten på årets messe.

SE BILDESPESIAL!

SE FILM!

Båtliv har tatt en tur om bord med videokamera for å invitere dere hjemme om bord på et stykke flytende luksus. For 29 millioner kroner kan denne herligheten bli din, og har du i tillegg kystskippersertifikat for fritidsbåter kan du kaste loss for nye eventyr.

Olav Stølsli i Norsk Båtsenter, som forhandler Princess i Norge, har tro på salg av denne modellen og lillesøsteren på 72 på det norske markedet. – Med endringene i sertifikatkravene fra nyttår kan båter opptil 85 fot kjøres med kystskipper for fritidsbåter, og det åpner for salg av båter i denne størrelsen hjemme, sier han.

Utstyr

Princess V78 er en lys og åpen sportscruiser i den ypperste klassen. En stor badeplattform akter kan heves opp og ned hydraulisk. Her er også en garasje for vannjeten som du kan more deg med til avveksling. Båten har selvfølgelig stabilisatorer som gjør at den ikke ruller når du ligger for anker. Et kontrollpanel ved broen styrer alle funksjoner i båten, og melder fra om båten er sjøklar eller ikke, gir alarm og vinduene i skrogsiden er åpne og holder deg oppdatert om status på maskiner og elektronikk. Bose-surround anlegg og iPhone-styrt flatskjerm er standard, og det samme er dimmere på all belysning og varme i dørken.

Lys

Akterdekk med stor solseng og sofagruppa i hvitt hører med. Vinduet inn til salongen kan senkes og åpnes elektrisk. Også takluken over salongen kan åpnes med et trykk, og himmelen slippes inn.

Under dekk åpner det seg en verden av eleganse og utsøkte materialer. Kundene kan velge mellom ulike tresorter i interiøret og steiner og fliser på kjøkken (bysse) og bad.  Bli med og se selv på film!

Se film:

Powered by Labrador CMS