Storbåtmesse med gode priser

Storbåtmessen 2018 åpnet i dag med bra besøk. Og med Norges første båtutstilling på Internett.

Publisert Sist oppdatert

Med over 100 båter på utstilling er Storbåtmessen i Leangbukta landets største utstilling av båter over 30 fot. Her finner du både seilbåter og motorbåter. Ikke alle er over 30 fot heller. OceanMaster, Hydrolift, Sea Ray og Nordkapp bidrar til å et utvidet begrep av Storbåtmessen.

I utstillingslokalene i Leangbukta i Asker finner kjente merker som AMT, Axopar, Bavaria, Beneteau, Coaster, Draco, Dufour, Explorer, Keizer Yachts, Marex, Nimbus, Nordkapp, OceanMaster, Paragon, Quicksilver, Saga, SeaRay, Windy med flere.

Både Bavaria og Marex gir gode messetilbud med opptil et par hundre tusen kroner i rabatt på større båter.

Virtuell båtustilling

I år finnes også Storbåtmessen som virtuell utstilling på internett. De som vil studere utstilte båter hjemme fra lesebrett eller PC, kan klikke seg inn i hallene og om bord i båtene og bevege seg rundt i båtene med hjelp fra musa.

Se virtuell båtutstilling her

– Vi hadde en besøkende her i dag som tydeligvis hadde vært inne på den virtuelle utstillingen først. Han strente rett bort til den utvalgte båten, og hadde tydeligvis full oversikt over lokalet her, leser Lars Erik Solvang i Bavaria Norge. Han har solgt båt på messens første dag, og er svært fornøyd med besøket på ustillingens første dag.

 Ny Nimbus

Også Jørgen Haga i Aaby Marine er fornøyd på messas første dag, også han kan skilte med salg. Aaby Marine viser også fram Norgespremieren Nimbus W 9, som Haga har store forventninger til. Dette er en kabinbåt med separat toalett, pantry i cockpiten og stort cockpittelt.

Les om Nimbus W 9 og se 360 grader presentasjon av båten her

Marex er stort sett utsolgt på sine båter for tiden, men har holdt noen av båter til Storbåtmessen, blant dem den populære 310 Sun Cruiser.

– Det er mange gode grunner til å besøke Storbåtmessen. Her får du gode messetilbud, gratis parkering, og får du servert en kopp kaffe og lett servering, mens du kan inspisere båtene i fred og ro, sier Thomas Aalrud

Les test av 310 Sun Cruiser her

Giramar er en av de største aktørene i Leangbukta, med agenturet på Beneteau seilbåter og en rekke motorbåter. Adm. direktør Harald Korn er også et stort smil når Båtliv kommer på besøk, og kan fortelle at han nettopp har solgt en 41-foter fra Beneteau.

Storbåtutstillingen i Leanbukta pågår til og med søndag i neste uke.

 

Powered by Labrador CMS