Stor interesse for eksperthjelp
Stor interesse for eksperthjelp

Stor interesse for eksperthjelp

Etter at Båtliv og Seilas lanserte ekspertpanelet rett før jul har spørsmålene strømmet inn. Les svarene til leserne som har fått hjelp.

Publisert

Finnes det sjøkart for Mjøsa? Hvilke veivelg bør jeg velge til Karibien? Innsenderen ønsker en kryssingen skal være en del av turen. En annen leser lurer på hvor sterke glassfiberbåter er. Båten har ligget til brygga i sterk pålandsvind og fått skader. Finnes det andre alternativer enn rubbing? Frosten kom brått i år. Tar båten skade av isen?  En annen leser lurer på hvor stor båtplass han må velge.

Spørsmålene og svarene er mange flere, og ekspertene jobber med å svare på spørsmål som nå ligger inne. Totalt har de nå svart på så mange som 17 spørsmål. For å lese spørsmål og svar går du inn på hvert enkelt fagområde, fra oversikten over ekspertene i Båtliv og i Seilas.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan love at alle spørsmål blir besvart. For at vi skal ha mulighet til å hjelpe det er det viktig at spørsmålene stilles med de opplysningene som er nødvendig for at en fagperson skal kunne hjelpe deg.

Spør om sikkerhet og sjømannskap her

Spør om elektronikk her

Spør om båtjuss her

Spør om vedlikehold og praktiske tips her

Spør om motor og båtkjøring her

Spør om seiling her

Powered by Labrador CMS