Still varmen etter klokka

Eberspächer lanserer en timer som styrer båtens varmeapparat.

Publisert

Tyske Eberspächer lanserer hele fem ulike styringsenheter for deres varmeapparater i disse dager. Alle fungerer sammen med Airtronic og Hydronic serien, men ikke de eldre Eberspächer apparatene, forklarer Øivind Evensen i Eberspächer AB Norge. Det nye utstyret fungerer sammen med Airtronic og Hydronic serien som kom på markedet i 2009.

Klokkestyrt

EasyStart Timer kan ettermonteres på nyere systemet og gjør det mulig å sette på varmen etter ønsket tid. Systemet kan også utvides slik at driftstiden blir automatisk beregnet etter båtens temperatur. Det er mulig å stille inn tre programmer med starttid innenfor en uke. EasyStart Timer koster 1000 kroner. Deler og koblingsskjema som trengs for installasjon medfølger. Man kobler seg kun inn på kabelstokken til varmeren

Fjernkontroller

To av nyhetene er fjernkontroller til varmeapparatet. Disse har opptil en kilometers rekkevidde. Den enkleste versjonen har bare en av-på bryter, mens den mer avanserte har innebygget tidsur med tre programmer.

Fra mobiltelefonen

Eberspächer har også utviklet en app som gjør at varmeapparatet kan styres fra hvor du er. Du får til og med informasjon om varmen i båten fra varmeapparatet. For å bruke appen krever det EasyStart GSM, en styringsdel som kobles sammen med varmeren. I denne må du også ha et SIM-kort. Eberspächer selger systemet sammen med et Telenor kontantkort. EasyStart GSM koster 4.500 kroner.

Powered by Labrador CMS