Stem på Pepperkakebåten

Pepperkake-båtkonkurransen er over. Stem på din favoritt!

Publisert

I over en måned har deltakerne kunnet dele sine pepperkakebåt-bilder på  Båtliv sin facbookside

Vi har fått inn ca ti båter, og felles for alle båtkonstruktørene ser ut til å ha nedlagt imponerende mye tid og omtanke, for ikke å snakke om forarbeide i form av ideutvikling og konsept.

Juryen, som består av redaksjonen i Båtliv, har nå lagt ut båtene på nytt. Det  er nå  opp til leserne avgjøre hvem som blir  den endelige vinneren. Tidligere "likes" teller ikke". Avstemningen varer frem til torsdag 24.01. kl 24.00

STEM HER

Hovedpremien er en PVC Gummibåt 277 cm Nordic fra Maritim, til en verdi av 3490 kroner (båten er godkjent for motor opptil 9,9 hestekrefter. Andre premier vi har er en driSuit - vanntett beskyttelse for iPhone 4 og 4S, samt en liten bluetooth høyttaler for mobilen. Det blir også trukket en premie tilfeldig blant deltakerne.

Juryen forbeholder seg retten til å ha siste ordet ved eventuell tvil eller dødt løp mellom kandidater. Vi gjør oppmerksom på at en båt som kun består av spiselige deler vil veie tyngre enn en med ekstrautstyr i form av ikke-spiselige komponenter ved et tvilstilfelle.

Powered by Labrador CMS