stavangerbatmesse
stavangerbatmesse

Stavanger gjør klart til båtmesse

Nå er det klart for Stavanger Båtmesse, og over 30 utstillere fra hele Vestlandet kommer til Børevigå 5-7. april.

Publisert Sist oppdatert

– Responsen på messen i fjor var veldig god. Besøket overgikk hva vi hadde våget å håpe på. Det var tydelig at dette var noe Stavanger-publikummet satte pris på, og mange har spurt om det blir messe i år igjen. Det blir det selvsagt, sier ansvarlig for Stavanger Båtmesse, Torbjørn Wold. Messen blir i år som i fjor i sentrum, i Børevigå ved Oljemuseet.

60 båter 

Wold forteller at de vil presentere et stort utvalg av båter og utstyr på messen. Det stilles ut 60 forskjellige båter, alt fra daycruisere, landstedsbåter og bruksbåter til seilbåter og store cabincruisere.

- Vi har et stort utvalg seilbåter, og det blir norgespremieres på Grandezza 37CA på Stavanger-messen. I tillegg er det andre spennende nyheter som Askeladden P79, Greenline 40, og Whaley Boats. Vi er også glade for å ha med oss Marex som ny utstiller på sjø i år, sier Wold.

Les ogå: Ny importør av Greenline

Les også prøvekjøring av Askeladden P79: Nyhet uten store overraskelser

Utstillerne meldte om veldig god respons på messa i fjor, med flere salg allerede i løpet av messehelga.

-Vi så at optimismen var tilbake blant båtfolk, og båt er igjen prioritert i familiebudsjettet, sier Torbjørn Wold i en pressemelding.

Stavanger Båtmesse har gratis inngang. Det blir aktiviteter med Jæren dykkersenter, Redningsselskapet og Stavanger Seilforening, opplyser arrangørene.

 Les også: Brødre med egen båtutstilling

 

 

 

Powered by Labrador CMS