Start båtsesongen på mobilen

Telefonen kan brukes til så mangt, også avanserte båtspill som iPhone-spillet Sailboat Chamionship.

Publisert

Sailboat Chamionship er lansert både for iPhone og iPad, men inntil iPad blir lansert på det norske markedet er det kun tilgjengelig for amerikanske brukere. Men mange tusen nordmenn har iPhone. Er du blant dem, kan du laste ned spillet Sailboat Chamionship Pro. VG-nett har testet spillet, og gir det terningkast fem. Spillet gir en kombinasjon, der du skal hale og dra i tauverket, samtidig som du må holde kursen med roret. Her må du mestre vinden og beregne hvordan du best mulig kan komme deg fremover. Blir det for vanskelig kan du la telefonen ta ansvaret for seilene, så tar du roret. Spillet skal også by på muligheten for å seile mot andre spillere rundt om i verden.

Sailboat Chamionship Pro koster 17 kroner å laste ned, men det finnes også en gratisversjon som er mer strippet for mulighetene som Pro-versjonen byr på.

Sailboat Chamionship Pro er også lansert for iPad, men er ikke tilgjengelig for det norske markedet ennå. Spillet lå tilgjengelig for en kort tid, men ble deretter sperret for norske brukere. Vi antar at det blir tilgjengelig igjen når iPad har kommet på det norske markedet.

Se film av spillet:

Har du tips om andre gode båtspill, til iPhone eller andre mobiltelefoner? Del dem med leserne i kommentarfeltet under:

Powered by Labrador CMS