Spennende verdensnyhet fra Quicksilver

Det er langt mellom verdenslanseringen her i Paris, men Brunswick-eide Quicksilver stilte med en overraskende moderne og innholdsrik styrhusbåt på 23 fot.

Publisert

Quicksilver 705 Active er en god representant for hele Parisutstillingen sett under ett. Aldr har det vært flere små og praktsiek båter presentert enn nå. Stadig flere produsenter lager båter som er mindre, men like fullt praktiske og hardføre. Beneteau og Jeanneau har sine Antares og Merry Fisher båter som ligger innenfor samme sjanger, og som selger i bøtter og spann både hjemme og på den franske vestkysten.

Quicksilver Active skiller seg så definitvt ut i mengden. Den har fått et overbygg som er mer kurvet enn det som er vanlig på styrhusbåter. På den måten ser den både mer aggressiv og moderne ut enn mange av sine konkurrenter. De store vindusflatene gjør den til en meget lys og fin båt innvendig. Det er en liten dinette med bysse i bakkant. Sammenlignet med konkurrenten Galia 670 MC har ikke Quicksilver prioritert et skikkelig toalettrom. Her har man ikke klart å skape noe annet enn et krypinn som nesten er umulig å bruke for en voksen person. Da er det mer ærlig å plassere doen et sted hvor man kommer til.

Den spesielle skrogformen i fronten gir både god bredde i den innvendige lugaren, men det gir også et stort og bredt fordekk. Her er det derfor laget en mini solseng for de som ønsker å sitte i fronten.

Akterdekket er stort med god plass til både fiske og det gode måltid med venner. Båten er godkjent for åtte personer, men det vil nok kreve at man fodeler gruppa godt om båten skal komme seg i plan.

I følge fabrkken kan du få den med både utenbordsmotor og innebords, prisen starter på cirka 38 000 euro med 150 hk Mercury verado. En meget bra priset båt med andre ord. Skal vi tippe prisen i Norge vil vel den ligge godt under 400 000.

Fakta:

Lengde: 7,05 m

Bredde: 2,55 m

Vekt: 1400 kg

Maks motoreffekt: 220 hk

Vanntank: 45 l

Drivstoff tank: 220 l

Maks antall passasjerer: 8

CE-kategori: C 

Powered by Labrador CMS