Spennende spanjol!

Rodman 31 Spirit har god plass og mange praktiske løsninger.

Publisert

Rodman Spirit 31 er designet av den verdenskjente båtdesigneren Fulvio De Simone, og fremstår som en moderne båt med mange smarte løsninger for deg som liker å ferdes på sjøen. Båten har med sin runde baug og gode bredde i skroget stor plass for lengden.

Utformingen av skroget gjør at du får en svært rommelig kabin forut. Salongen er som laget for hyggelige dager på sjøen, der det er god sitteplass, og en stor skyvedør åpner opp mot cockpit som alt ligger på samme nivå uten unødvendige terskler.

Den smarte løsningen med skinner på benken i cockpit ut mot badeplattform gir en unik plass utnyttelse, og enkel tilkomst for bading fra båten. Denne båten er lekre linjer og er meget praktisk for turer på sjøen for en liten familie. Prismessig ligger den nesten på samme nivå som Bavaria og Beneteau, men båten fremstår som mer særegen og spennende med nye løsninger i forhold til sine tyske og franske konkurrenter.

Interiørmessig blander man farger og materialer, men den minimalistiske stilen videreføres fra land til sjø i denne båten.

Båten er leveringsklar på vårparten. Prisen er basert på euro med forbehold om endringer av denne. Prisen er basert på standard båt levert sør Norge, ekstrautstyr kommer i tillegg.

Lengde: 9,48 m

Bredde: 3,36 m

Dybde: 0,59 m

Vekt: 5800 kg

Soveplasser: 4

Drivstofftank: 450 liter

Vanntank: 110 liter

Motor: 300hk

Maks fart: 25 knop

Pris: 1,4 millioner

Powered by Labrador CMS