Spar miljøet med båtheis

Tenk på miljøet og forleng båtens levetid er slagordene som Arctic Boatlifts bruker om sine mange båtheisløsninger.

Publisert

Båtliftene skal i følge importøren være installert over hele verden, og er med på å redusere giftig utslipp av kjemikalier og tungmetaller som man finner i de fleste bunnstofftyper. Båtpussen blir mer og mindre overflødig under vannlinjen, og da slipper man også det evindelige pussestøvet som blir hver vår når nytt bunnstoff skal fjernes og nytt skal legges. Videre sparer du båten for unødvendig slitasje og du er garantert ren og glatt bunn hver gang du setter båten i sjøen, mener Arctic Boatlifts.

Etter et lengre samarbeid med Golden Boatlifts i Florida, som er en av USA's ledene produsenter av båtlifter,  har Arctic Boatlifts utviklet modeller som egner seg for norske forhold. De er nye på markedet og startet med salg og installering av båtlifter i Norge på våren 2009, men som firma har de mer enn 35 års erfaring fra båtbransjen i Norge og USA.

Alle Arctics båtheiser er produsert i 6061-T6 marine gradert aluminium, alle skjøter er helsveiset, ikke en eneste bolt er brukt for å holde liften sammen. I alle delene på våre lifter er det kun brukt syrefast 6061-T6 marine gradert aluminium og syrefast rustfritt stål. Vi leverer også alle båtheisene med norsk betjeningspanel og norske motorer.

Hvorfor båtlift?

Kjør rett på liften, trykk på fjernkontrollen, og du kan gå rett inn på brygga, uansett vær og vind, uten å feste en eneste fortøyning. Der står båten din trygt, sommer som vinter.

Båtlifter kan monteres til det meste. Båthus, tre el. betongbrygge, fjellmontering eller frittstående stolpelift. Den skal i følge produsenten passe til alle båttyper. Alle liftene kan leveres med serviceplattform, fjernkontroll og autostopp.

Her er flere gode argumenter for å vurdere en slik lift mener Arctic Boatlifts:

Liftene gjør at:

- båten din står ALLTID trygt uansett vær

- du gir båten minimum dobbel levetid og høyere bruktverdi

- båten blir nesten umulig å stjele

- du sparer 10.000 vis av kr. på vinteropplag

- du verner miljøet uten giftig bunnstoff

- drev/motor/elektrisk blir spart for korrosjon og tæring

- båtsesongen blir lengre

- du unngår rur/glassfiberpest

- farten øker og drivstofforbruket reduseres

- båten blir beskyttet mot høy sjø fra andre båter

- rustne kjettinger og tauverk unngåes