Solbriller for båtbruk
Solbriller for båtbruk

Solbriller for båtbruk

Adidas har er på markedet med solbriller som skal egne seg godt når man er på sjøen.

Publisert

Båtliv og Seilas har tidligere skrevet om solbriller, og hva som egner seg for sjølivet. Blant annet er brunt/rødt glass bedre enn svart, da det reflekterer de farligste strålene for øyet, som reflekteres fra vannflaten.

De nye Thruster-modellene fra Adidas kombinerer et røft utseende med det aller beste innen brilleteknologi. Brillenes ”slimmede” design sørger for et bredt synsfelt, og den myke overgangen fra ramme til brilleglass gir en smidig look. Brillene er for både kvinner og menn.

 

De fleste teknologiske løsningene i Thruster er hentet fra adidas eyewears sportsbriller. Linsene har speilrefleksbelegg på overflaten, som motvirker plagsomme reflekser og reduserer påkjenningen på øyet. Rammen er av lettvektsmaterialet SPX og stengene har det patenterte Traction Grip-festet for best mulig passform. Brillene har også Performance Insert-teknologi slik at optiske linser enkelt kan festes på, og tas bort, på innsiden av brilleglassene. Importøren opplyser at veiledende pris er 1398 kroner.

Powered by Labrador CMS