Snikktitt på <br /> Bavaria 360 Sport<br />

Båten er aldri vist for pressen, her er film og de første bildene av Bavaria 360 Sport som premierevises torsdag.

Publisert

>> Se video

Årets første høstdag kom Bavaria 360 Sport til den norske forhandleren Bavaria Motorbåt Norge som holder til i Leangbukta i Asker. Dette er en båt som skal passe godt for båtlivet i Norge. Dette er en helt ny modell i Bavarias portofølge, men er bygget på et skroget til Bavaria 35 som er et velprøvd skrog.

– Jeg er sikker på at dette er en størrelse som treffer det norske markedet godt, sier Lars-Erik Solvang i Bavaria Motorbåt Norge.

For å tilpasses det norske markedet er blant annet er kalesjehåndteringen gitt mye oppmerksomhet. Båten har fått løsninger som er enkle og raske å operere. Cockpit har fått sosial layout med mange sitteplasser. Her ser vi en smart løsning som vi kjenner igjen fra Marex, der man trekker ut stolene når de skal brukes. Helt foran i cockpiten er solseng, og takluka er så stor at den fint slipper sommeren inn. Skal man sole seg er det også mulighet for det både på akterdekket og på fordekket. Vi har tatt en liten titt i båten, før vi prøvekjører den i morgen, tirsdag. Her er det god takhøyde, noe som også gjenspeiler seg nedunder. Selv i akterkabinen er det noen steder så god takhøyde at de aller fleste kan stå oppreist. Gjennomgående er det også lagt stor vekt på ventiler og gjennomlufting. Byssa og salongen har fått enormt med skapplass, i tillegg til kokeplass, kjøleskap og mikrobølgeovn. Det er lett å glemme at man faktisk er i en båt som ikke er større enn 35 fot når vi får omvisningen i nykommeren. Forkabinen er også delikat, med mulighet for enkelt å forlenge køya om man er lenger enn gjennomsnittet.

Designeren bak den nye modellen er Marco Casali fra det italienske designfirmaet Too Design. Han står også bak Bavaria Virtess 420 som har vunnet flere prestisjetunge priser. Båten har sin verdenspremiere på Båter i Sjøen som åpner på Aker Brygge førstkommende torsdag.

Video fra Bavaria 360 Sport:

Powered by Labrador CMS