Snarveien til Gøteborg

Denne helgen åpnet båtustillingen i Gøteborg. Nær 500 båter er utstilt. Her finnner du snarveien til Gøteborg med bil.

Publisert

Aldri før har det vært flere båter stilt ut på "Båtmässan Göteborg", hevder arrangørene. Den største er  motorbåten er Windy 52, og den største seilbåten er Najad 440. Flere nyheter stilles ut for første gang, deriblant Greatline 29, Askeladden C og Fjord 40 Open (første gang i Skandinavia). Oversikt over de utstilte båtene finner du her.

Aldri før har det vært lengre til Gøteborg med bil heller. På grunn av raset på E6 ved Munkedal, har veimyndighetene i Sverige dirigert trafikken i stor bue om Ed i innlandet. Ruten innebærer en omvei på rundt 10 mil. Men det finnes en snarvei. Ta av ved Munkedal mot Örust, og kjør først mot Skredsvik. Deretter følger du vei 160 over Örust og mot Stenungsund og Gøteborg. Veien fra Skredsvik til Örust er smal og svingete, og den er forbudt å kjøre for biler over 3,5 tonn, ifølge skiltene.

Båtliv var på reportasje på Gøteborg-messen i helgen. Vi sparte ca en halvtime på å kjøre snarveien over Örust på vei hjem, i forhold til den ordinære omkjøringen som vi fulgte på vei ned.

Powered by Labrador CMS